Καλέστε μας στο 2510 250700 (Ωράριο Καταστημάτων)

0.00 €

Greek English
Ποιοί είμαστε

ΙΔΡΥΣΗ & ΕΞΕΛΙΞΗ
Η εταιρία CLIMA CENTER ΜΠΟΥΡΑΣ ιδρύθηκε το 1980 από τον Ηλία Μπούρα, μηχανολόγο - ηλεκτρολόγο μηχανικό, στην πόλη της Καβάλας. Από τότε αδιάκοπα προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα αιχμής στους πελάτες της με συνέπεια, ποιότητα και αξιοπιστία. Η εξέλιξή της μέσα από τα χρόνια είναι συνεχής και έχει σαν μοναδικό στόχο την απόλυτη εξυπηρέτηση των αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Αυτή τη στιγμή η εταιρία είναι στελεχωμένη από έμπειρα και πλήρως καταρτισμένα στελέχη με ειδικότητες μηχανολόγου μηχανικού, ηλεκτρολόγου μηχανικού, μηχανικού αυτοματισμών, τεχνολόγου πετρελαίου & φυσικού αερίου, τεχνικού ψύξης-κλιματισμού, θερμοϋδραυλικού, τεχνικού συντηρητή. Η εμπορική και τεχνική κάλυψή της εδώ και αρκετά χρόνια είναι πανελλαδική και βασίζεται στις ανταγωνιστικές τιμές, στο υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και στις προσωπικές σχέσεις που φτιάχνει με τους ευχαριστημένους πελάτες της.

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Η εταιρία στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο βιοκλιματικού σχεδιασμού, Α' ενεργειακής κλάσης, με καθετοποιημένη δομή έτσι ώστε να προσφέρει τις τεχνικές και εμπορικές υπηρεσίες της γρήγορα και αποδοτικά. Επίσης διαθέτει ιδιόκτητο αποθηκευτικό χώρο ώστε να εξασφαλίζεται η άμεση διαθεσιμότητα αρκετών προϊόντων τα οποία στη συνέχεια διακινούνται με ασφάλεια σε όλη την Ελλάδα. Τέλος διαθέτει εξειδικευμένο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό για εγκαταστάσεις και ενεργειακές εφαρμογές υψηλής ποιότητας  καθώς και ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων που της δίνουν αυτονομία και ευελιξία.

 

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ 
Η εταιρία μέσω των έμπειρων μηχανικών της, προσφέρει λύσεις με εξειδίκευση και τεχνογνωσία στους τομείς της θέρμανσης, του κλιματισμού, της ηλιακής ενέργειας, της βιομάζας και των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας. Ειδικότερα παρέχει λύσεις ενεργειακής αναβάθμισης για κάθε κτήριο, που έχουν σαν αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας και την μείωση των λειτουργικών εξόδων, πράγμα απαραίτητο στη σημερινή εποχή. Η αρχή της εταιρίας στον τομέα αυτό είναι ότι «η πιο καθαρή ενέργεια είναι αυτή που δεν καταναλώθηκε ποτέ». Σαν αποτέλεσμα των παραπάνω αυτή τη στιγμή η εταιρία είναι επίσημη αντιπροσωπεία και εξειδικευμένο τεχνικό σημείο των διεθνούς φήμης οίκων : MITSUBISHISAMSUNGTOSHIBALGCARRIERFUJITSUEDILKAMINDE DIETRICHTHERMOROSSI, ROTEX, CLIMAVENETA, SWEGON BLUEBOX, SIEMENS.

 

ΣΤΟΧΟΣ
Ο στόχος της εταιρίας είναι μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος να προσφέρει τεχνικές συμβουλές, υπηρεσίες και προϊόντα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, έτσι ώστε ο καθένας, ανεξάρτητα από την οικονομική του δυνατότητα να έχει πρόσβαση στην καθαρή ενέργεια και να επιτυγχάνει εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι ή τον επαγγελματικό του χώρο.

 
 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ